Szia, örülök hogy itt vagy!

Várkoly Enci vagyok

Social media manager, designer, tartalomgyártó

“de akár írhatnám azt is hogy fotós, énekes, sminkes, táncos, műsorvezető, író…mert legalább ennyi minden akartam már lenni életemben.”

Már kiskorom óta imádtam
alkotni, kreatívkodni

és kipróbálni magam minél több területen,

hiszen annyi izgalmas dolog van a világban, ami mindig is érdekelt, hogy valahogy sosem tudtam igazán eldönteni mi is vagyok én. Imádom a zenét, több évig hegedültem, énekeltem, a létező összes táncfajtát kipróbáltam már (és mindegyiket imádtam), szinte egy teljes sminkkollekciót felhalmoztam már itthon és ha csak tehetem, a szabadidőmet sminkeléssel töltöm.

Mindemellett a kommunikáció is mindig az erősségem volt, több cikket is írtam már, sőt, volt hogy vakmerően egy könyv írásába is belekezdtem, de kipróbáltam már magamat műsorvezetői szerepben is, emellett rendkívül érdekelt a pszichológia, a kommunikáció, a média, jóformán minden.

Szóval amikor megkérdezték a gimiben mi leszek ha nagy leszek….

nem volt könnyű dolgom válaszolni.

Hiszen, mi az a szakma, amiben ezt mind kamatoztatni tudom?

Ahol

kreatívnak kell lennem

alkotnom kell

kommunikálnom kell

folyamatosan fejlődnöm kell

és mindemellett nem halok éhen.

Persze, szép lenne a történet

ha azt mondanám hirtelen megvilágosodtam és rájöttem hogy social media managernek kell lennem,

de azt hiszem senki nem lepődik meg, ha azt mondom az élet nem ilyen egyszerű.

 

Hogyan alakult a történetem?

 

^
2015

Első utam az egyetemre

  • Mivel úgy éreztem muszáj egyetemre mennem, kikötöttem egy jó kis szociológia szakon, ahol csak sodróttam az árral és egyszerűen nem találtam önmagam. Az órák nem kötöttek le, nem inspiráltak, egyes tárgyak még azóta se tudom miről szóltak. Az utolsó félévben döbbentem rá igazán, én nem ezt akarom csinálni, nekem nem ez az utam és nem utolsó sorban pénzt sem fogok keresni vele. De mégis merre menjek?  Leültem a laptopom elé és úgy döntöttem, addig nem állok fel innen, amíg ki nem találom mit kezdjek az életemmel, mert senki más nem fogja kitalálni helyettem. Gyakornoki lehetőségek után kutattam, szerettem volna kipróbálni magam valami teljesen másban, és addig próbálkozni, amíg rá nem jövök, mihez kezdjek.
^
2017

Belecsöppentem a beauty marketing világába

  • Jelentkeztem egy fodrász szalon marketing gyakornoki pozíciójára, nulla tapasztalattal, nulla képzettséggel, de reméltem hogy a személyiségemmel és a beszélőkémmel majd meg tudom győzni őket hogy felvegyenek. És így is lett. Fél évet dolgoztam itt gyakornokként, természetesen fizetés nélkül, de úgy gondoltam ez egy jó kezdet és befektetés a jövőmbe. Nagyon megtetszett a marketing világa, azon belül is különösen a beauty marketing, így az lett a célom, hogy még többet tanuljak. Rengeteg kurzuson, képzésen, előadáson vettem részt a szabadidőmben, bújtam az online videókat, cikkeket, fejlesztettem magam mert motivált hogy találtam végre valamit, ami inspirál.
^
2018

Még egy egyetem és sok sok tapasztalat

  • Bár a szociológia diplomámat megszereztem, rögtön utána jelentkeztem is marketing kommunikáció szakra, amit sikeresen be is fejeztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Az évek alatt több helyen is dolgoztam marketing gyakornokként, ebből az utolsó másfél évemet egy szépségiparra specializálódott marketing ügynökségnél töltöttem, ahol végre rájöttem, melyik az a marketing terület, amire specializálódni szeretnék.
^
2018

Social media szerelem

  • A social media mindig is fontos része volt az életemnek, imádtam dokumentálni az életemet, megosztani másokkal, kapcsolódni az emberekkel, és a munkám során megtanultam, hogyan tudom ezt átvinni az üzleti életbe, és segíteni a cégeket, vállalkozókat abban, hogy hatékonyan tudjanak kommunikálni a célcsoportjuknak a közösségi médián. Ez az a terület, ahol úgy érzem minden tudásomat, kompetenciámat és kreatív képességemet kamatoztatni tudom.
^
2020

Megszületett a saját vállalkozásom

  • Alig vártam hogy befejezzem az egyetemet és kilépjek végre a nagybetűs életbe. Bár bevallom őszintén, én ezt úgy képzeltem, hogy keresek egy jó kis multis állást, bérlek egy kis albérletet Pesten és végre felnőtt vagyok. (haha én kis naiv) Ennek ellenére olyan lehetőség elé állított az élet, amit nem hagyhattam elúszni, minden jel és belső hang azt sulykolta, el kell indítanom a saját vállalkozásom. Mindig is voltak ilyen ambícióim, viszont bátorságom kevésbé. Úgy gondoltam, majd egyszer megvalósítom az álmom. Szükségem volt egy igazán nagy lökésre ahhoz, hogy meg merjem tenni ezt a lépést, és létrehozzak valami olyat, ami az enyém, ami olyan, amilyennek én szeretném és amivel másoknak segítek abban, amihez ők kevésbé, én viszont annál jobban értek. Így hát belevágtam, haza költöztem Egerbe, vettem egy hiper-szuper laptopot és annyit dolgoztam mint még soha. Hónapról hónapra egyre több és több ügyfelem lett, akikkel imádok együtt dolgozni és értékelik a munkámat. Rengeteg új ötletem van, amit meg szeretnék valósítani és alig várom hogy ennek Te is a részese legyél!

Szóval ez lenne az én kis történetem…

Idáig elolvastad?

Szuper, akkor azt is nézd meg hogyan tudok neked segíteni!

 

Miben tudok neked segíteni social media managerként?

Munkám során a hazai kisvállalkozóknak segítek a tudatos és önazonos online márkaépítésben, legyen szó akár közösségi média kommunikációról vagy épp arculat és logótervezésről. Szeretném, ha minél több kisvállalkozó válna tudatos márkaépítővé a közösségi médián, mindezt olyan önazonos, személyes és organikus tartalommal, amely inspirál és közösséget épít.

Fontos számomra hogy ne sablon megoldásokat, hanem egyedi, személyre szabott stratégiát és ötleteket kínáljak neked, hiszen Te és a Te vállalkozásod is egyedi.

Már csak meg kell tanulnod, hogyan mutasd ezt meg a közösségi médián is! 

Szolgáltatásaim között akkor is találsz neked megfelelőt, ha tanulni szeretnél tőlem, hogyan kezeld a saját oldalaidat és hogyan kommunikálj online, de akkor is tudok neked segíteni, ha időhiány miatt szeretnéd szakembernek kiszervezni a social media oldalaid kezelését, vagy éppen szükséged van egy igazán ütős és egyedi arculatra a márkádnak!

 

Miért válassz engem?

01

Több mint 4 éve

foglalkozom social media marketinggel és arculattervezéssel, ezalatt számos hazai kis- és középvállalkozásnak segítettem már kialakítani a közösségi média kommunikációját, egyedi arculatát.

02

Egységben gondolkodom

Úgy gondolom az Instagram, a Facebook, a LinkedIn, a Pinterest mind remek lehetőség és eszköz lehet arra, hogy megtaláld, megszólítsd és kapcsolatot tarts a célközönségeddel, de mindegyik felület különböző módon tud neked ebben segíteni. Fontos, hogy ismerd és egységben lásd a látogatók útvonalát, melyik platformot miért használják és hol, hogyan tudod őket legjobban megszólítani. Mindezt persze egységes arculattal és kommunikációval az összes felületeden.
Na ebben segítek neked én!

03

A social media

egy folyamatosan változó és megújuló terület, ahol gyakran elveszhetsz a sok információban. Én segítek neked átadni a legfrissebb infókat, technikai tippeket, hogy folyamatosan up-to-date lehess az újdonságokkal kapcsolatban.

Célom

Szeretném, ha

minél több vállalkozó válna

tudatos márkaépítővé a közösségi médián, mindezt olyan

önazonos

 személyes

organikus tartalommal

amely inspirál és közösséget épít.

Dolgozzunk együtt!

Nézd meg miben tudok neked segíteni!