szia, örülök hogy itt vagy!

Várkoly Enci vagyok

Social media manager és brand designer

ismerj meg!

Munkám során a hazai kisvállalkozóknak segítek a tudatos és önazonos online márkaépítésben, legyen szó akár közösségi média kommunikációról vagy épp arculat és logótervezésről.

A social media mindig is fontos része volt az életemnek, imádtam fotózni, videózni, dokumentálni az életem, megosztani másokkal, kapcsolódni. Az évek során megtanultam, hogyan tudom ezt a tudást és kreativitást átvinni az üzleti életbe és segíteni a hazai cégeket, vállalkozókat hogy hatékonyan tudjanak kommunikálni a közösségi médián. 

Már közel 6 éve foglalkozom online marketiggel, de az igazi álom munkámat 3 éve kezdtem, amikor elindultam a vállalkozói úton és az egyetemről kipattanva főállású social media managerként kezdtem dolgozni.

Azóta is imádom a munkám, remek ügyfelekkel dolgozhatok együtt és minden nap izgalmas és kreatív feladatokkal foglalkozhatok!

alig várom hogy a te márkádat is megismerjem!

Dolgozzunk együtt!

miért válassz engem?

01

több mint 5 éve

foglalkozom social media marketinggel és kreatív tervezéssel, ezalatt számos hazai kis- és középvállalkozásnak segítettem már a következő szintre lépni. Ügynökségi és kisvállalati tapasztalattal a hátam mögött biztos vagyok benne, hogy pontosan tudom mire van szüksége a márkádnak!

02

egységben gondolkodom

Ahhoz hogy márkád igazán kitűnjön, nem elég csak jelen lenni. Neked kell tudnod hol, hogyan és mit kell kommunikálnod ahhoz, hogy hatékonyan elérd és megszólítsd a célcsoportod. Mindezt persze egységes arculattal és kommunikációval az összes felületeden. Ebben segítek neked én!

03

imádom

valóraváltani mások elképzeléseit és formába önteni azt, amit megálmodtak. Legyen szó akár közösségi média marketingről, akár arculattervezésről, mindent megteszek azért hogy megmutassuk márkád igazi arcát!

nézd meg mit mondanak rólam korábbi ügyfeleim!

MIBEN TUDOK

neked segíteni?

Szolgáltatásaim között akkor is találsz neked megfelelőt, ha tanulni szeretnél tőlem a közösségi média marketingről, de akkor is tudok neked segíteni, ha időhiány miatt szeretnéd szakembernek kiszervezni social media oldalaid kezelését, vagy éppen szükséged van egy igazán ütős és egyedi arculatra a márkádnak!

Social media oldalkezelés

Spórolj időt magadnak és szervezd ki szakembernek Facebook és Instagram oldalaid kezelését, hogy a tartalomgyártás többé ne legyen teher számodra!

Ha úgy érzed nincs időd vagy megfelelő szaktudásod az online márkaépítéseddel foglalkozni, szívesen segítek és minden hónapban elkészítem neked profi posztjaidat és hirdetéseidet!

100 000 Ft/hó -tól

Social media mentorprogram

Egyéni, személyre szabott mentorálás kisvállalkozóknak!

3 hónapon keresztül végig segítelek és támogatlak a közösségi média marketing útvesztőiben, miközben teljesen rád és a márkádra szabom a tananyagokat! A program sajátossága hogy nem csak elméleti tudást, de gyakorlati tapasztalatot is kapsz!

350 000 Ft

Logó és arculattervezés

Az emberek fejében mindössze néhány másodperc alatt alakul ki a márkádról alkotott kép. Tegyél róla hogy egyedi és emlékezetes legyél egy jól felépített, önazonos arculattal!

Végigvezetlek az arculattervezés teljes folyamatán az ötleteléstől a kivitelezésig, hogy közösen megtaláljuk a te márkád egyedi stílusást.

100 000 Ft-tól

ügyfeleim visszajelzései

3
kapcsolat

Dolgozzunk együtt