ARCULATTERVEZÉS

Egyedi és egységes megjelenés márkádnak
arculattervezes

Az emberek fejében mindössze néhány másodperc alatt alakul ki a márkádról alkotott kép.

tegyél róla hogy egyedi és emlékezetes legyél egy jól felépített, önazonos arculattal!

Ha márkaépítésről van szó, az első lépés minden esetben egy jól megtervezett, egyedi arculat kell legyen. Azonban az arculattervezés közel sem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek tűnik. Nem könnyű megtalálni azt a stílust, színeket, betűtípusokat, formákat, amik nem csak összhangban vannak egymással, de kifejezik a márkád értékeit, üzenetét, tevékenységi körét és célcsoportját.

ebben segítek én neked!

Végigvezetlek az arculattervezés teljes folyamatán, az ötleteléstől a kivitelezésig, hogy közösen megtaláljuk a te márkád egyedi stílusát.

tetszik amit látsz?

Dolgozzunk együtt!

miért válassz engem?

01

több mint 5 éve

foglalkozom kreatív tervezéssel, ezalatt számos hazai kis- és középvállalkozásnak segítettem már kialakítani az egységes és egyedi arculatát.

02

akkor is

tudok neked segíteni, ha még elképzelésed sincs, milyen színeket, stílust vagy logót képzelsz el magadnak. A célom hogy a lehető legjobban megismerjelek téged, és a márkádat, és segítselek abban, hogy közösen megtaláljuk a te egyedi stílusod!

03

imádom

valóraváltani mások elképzeléseit és formába önteni azt, amit megálmodtak. Nincs is csodálatosabb érzés mint mikor megszületik a márkád arca, amit teljes mértékben a sajátodnak érzel!

ügyfeleim visszajelzései

3

MIT TARTALMAZ

az arculattervezés?

Az arculattervezés során három alapcsomag közül választhatsz, attól függően hogy milyen arculati és grafikai anyagokra van szükséged. A csomagajánlatok igény szerint módosíthatóak, tovább bővíthetőek, valamint egyeztetést követően teljesen egyedi ajánlatot is tudok adni.

Alap Arculati csomag

 • NArculat színek/stílus
  Arculat színeinek/stílusának összeállítása, brand board elkészítése, arculat betűtípusainak összeállítása
 • NLogótervezés
 • NArculati könyv
 • NElégedettségi garancia

100 000 Ft

Márkaépítő Arculati csomag

 • NArculati színek/stílus

  Minden, ami az alap arculati csomagban is megtalálható

 • NLogótervezés
 • NArculati könyv
 • NElégedettségi garancia
 • NFacebook borítókép tervezés
 • NNévjegykártya tervezés

140 000 Ft

Prémium
Arculati csomag

 • NTeljes arculati tervezés
  Minden, ami a márkaépítő arculati csomagban is megtalálható
 • NLogótervezés
 • NArculati könyv
 • NElégedettségi garancia
 • NFacebook borítókép tervezés
 • NNévjegykártya tervezés
 • NAjándékkártya tervezés
 • N6 db Canva poszt sablon
 • NVálasztható grafikai anyag
 • (szórólap, árlista, kupon, kártya)

200 000 Ft

elégedettségi garancia

Az arculattervezés során korlátlan módosítási lehetőséget biztosítok neked, hiszen számomra az a legfontosabb, hogy te teljes mértékben elégedett legyél és a magadénak érezd az arculatodat, így addig módosítjuk a terveket, amíg azt nem mondod hogy tökéletes!

gyakori kérdések

Induló vállalkozás esetén mire van szükségem?
Ha most kezdtél saját vállalkozásba, egy alap arculati csomagra mindenképp szükséged lesz a professzionális megjelenéshez. Ebben a csomagban tényleg csak a legszükségesebbek vannak: színek, stílus, arculati betűtípusok és logó, ezek lesznek márkád alapkövei.
Már van egy meglévő arculatom, de ráférne a frissítés, ezzel kapcsolatban is kereshetlek?
Természetesen igen, van lehetőség meglévő arculat frissítésére is, azonban az ár ekkor sem változik, hiszen ugyanazokon a tervezési lépéseken megyünk végig, így ugyanannyi munka elkészíteni az arculatfrissítést is, mintha egy teljesen újat terveznénk.
A névjegykártyát ki is nyomtatod nekem?
Nem, a kétoldalas névjegykártya tervezés nem tartalmazza a nyomtatás költségét, kizárólag a grafikai tervezést. De ha ezt a tervet beviszed bármelyik nyomdába, ki tudják neked nyomtatni annyi példányban, amennyiben szeretnéd!
Van lehetőség személyes találkozásra?
Az ügyfeleim nagyrészével sosem találkoztam személyesen, hiszen az ország különböző pontjain (vagy akár más országban) élnek, így mindkettőnknek könnyebb, ha online illetve telefonon tartjuk a kapcsolatot, de biztosíthatlak róla hogy ez sohasem okozott még gondot és távolról is könnyedén együtt tudunk dolgozni.
Mennyi időbe telik az arculattervezés?
Ez sokmindentől függ, egyrészt attól mennyi anyagot kértél, szükséged van-e egyéb grafikákra, milyen gyorsan jelzel vissza a tervekre, illetve hogy mennyire hamar sikerül megismernem a stílusodat, mennyire vagy biztos abban hogy mit szeretnél, milyen és mennyi változtatásokat kérsz a munka során. Egy alap arculattervezés általában 2-3 hetet vesz igénybe, egy teljes nagy arculattervezés pedig általában 4-6 hét munkát vesz igénybe a megkereséstől a végső átadásig.
Mi történik ha nem tetszik amit terveztél?
Erre vonatkozik az elégedettségi garancia, azaz addig módosítom számodra a terveket, amíg teljesen elégedett nem vagy a végeredménnyel! Az arculattervezés elején igyekszem a lehető legtöbb kérdést feltenni, hogy minél jobban megismerjelek téged és a márkádat, hogy olyan arculatot tudjak tervezni hozzá, amit igazán a magadénak érzel és maximálisan tudsz vele azonosulni. A tervezés során mindenből több verziót is készítek neked, és azzal a tervvel haladunk tovább, ami neked a legjobban tetszik és annyiszor módosítunk rajta, akár apróságokat is, amíg azt nem mondod hogy tökéletes! 🙂
Mit jelent pontosan a hangulattábla/brand board és miért van rá szükség?
A hangulattábla vagy másnéven moodboard, segít meghatározni a márkád stílusát, főbb irányvonalát ami nem csak neked lehet nagy segítség, de ha a későbbiekben bármilyen grafikussal is dolgozol, ezzel a brandboarddal tudod majd leginkább átadni azt a hangulatot és stílust, amit szeretnél képviselni a márkáddal. A brandboard technikailag az arculati színeid alapján összeszerkesztett kollázs, többféle színű és hangulatú képpel.
kapcsolat

Dolgozzunk együtt

  Melyik arculati csomagot szeretnéd?